Pagini

vineri, 8 aprilie 2011

Mi-e bine

Zile pline, impartite intre diverse lucrari (oh, nu pentru mine, a mea inca asteapta sa ma apuc de ea), vizite la medic (nimic serios, controale de rutina) si casa (aniversari si, pe alocuri, gospodarie).
Dar, mai ales, Copila. Ea imi ocupa cea mai mare parte a timpului. De dimineata si pana cand ne culcam, citim. Orice. Luam toate cartile la rand si le citim. Apoi le recitim. De la inceput sau pe scene (ehe, aici e treaba serioasa, nu gluma!) Facem lucrul acesta chiar si cu cele care au doar poze. Si s-o vezi atunci pe mami inventand diverse aventuri cu puiul de crocodil, cu cel de ursulet sau cu cel de girafa. Rulez non-stop, ca un serial de desene animate. Mai exact, desene ascultate. Ceteste, mami, ceteste! pare a fi leit-motivul ultimelor saptamani. Pana si olita trebuie asezata cu fata spre biblioteca, altfel e plictiseala mare. Mda, cu siguranta, asta e copilul meu! Ma recunosc (cu mandrie, deh) in el!
Cand vine seara, ascultam piese de teatru si facem puzzle-uri. Tati e langa noi, lucreaza pe calculator. Uneori nu rezista si ni se alatura, aranjand cate o piesa sau, pur si simplu, luandu-ne in brate.
A fost cald si bine in familia noastra, in ultimul timp. Si, dupa multi ani de cautari si framantari, de nelinisti si neimpliniri, imi place sa fiu eu.

2 comentarii:

Irina spunea...

ce papadie aurie imi vad ochii? :))

Aurelia spunea...

Poza e geniala! Si la noi se practica, altfel nu se poate!
Iar o poza recenta a surprins-o pe domnita mare pe scaun cu olita, uitandu-se la un film (intre timp a acceptat sa punem "pauza").