Pagini

marți, 7 februarie 2012

Liebster Blog

Am primit de la Oana acest premiu cu rezonanta germana si, conform firii mele, am inceput sa-i caut originea. Nu am gasit nimic in acest sens, dar, tot scotocind pe Google, am dat peste o gramada de bloguri pe care mi-ar fi placut sa stau sa le citesc, daca as fi avut destul timp. E semn ca premiul isi atinge scopul pentru care a fost creat: acela de prezenta bloguri relativ mici, cu mai putin de 200 de cititori, aratand celor care se ocupa de ele ca munca le este apreciata.
Asadar, ca premianta (ha!) am de facut urmatoarele:
1. sa scriu despre premiu pe blog
2. sa scriu de la cine l-am primit si sa pun link catre blogul acelei persoane
3. sa ofer, la randul meu, premiul altor 5 bloggeri cu mai putin de 200 de urmaritori, in semn de apreciere pentru ceea ce fac
4. sa las un comentariu pe blogul celor nominalizati

Sa nominalizez a fost usor. Mai greu mi-a fost sa nu nominalizez si pe altii... Dar cum regula e regula, m-am oprit la cinci:
1. Aurelia - lada cu minuni. Imi place blogul Aureliei pentru ca e cald, asemeni ei. O lume intreaga ascunsa intr-o ladita tapetata cu desenele viu colorate ale Flaviei si cu urmele degetelelor vesnic miscatoare si cautatoare ale Ilincai. Un acasa unde iti face placere sa revii.
2. Iulia - economisim.info. Citesc blogul Iuliei de pe la inceputurile lui si invat cate ceva nou la aproape fiecare postare. Imi place ca, pe langa sfaturile practice pe care le ofera in materie de economisire si investire a banilor, Iulia povesteste si despre micile greseli pe care le face, invatand din asta. Foarte incurajator pentru mine acest lucru :)! Nu se teme sa incerce si apoi sa impartaseasca si celorlalti.
3. Raluca - caiet pentru casa mea. Cand am dat peste blogul ei, stiu ca am gandit: iata un blog care nu e popularizat pe masura sa. Foarte interesante activitatile pe care Raluca le lucreaza cu S., precum si link-urile educative pe care ni le ofera. Mi-e draga pentru ca munceste mult cu Cati si pentru ca, dincolo de articolele legate de activitati, descoperi o femeie sensibila, inteligenta, care arde pentru copiii sai.
4. casa din copac este locul in care iti regasesti copilaria, "locul imaginatiei, locul odihnei si visarii, al plictiselii si al jocului", dupa cum singura se descrie. Un blog despre tot ce tine de lumea minunata a primilor ani de viata, un blog cu multe idei si link-uri utile pentru copii.
5. Roxana - roxanasieliza. Lumea Roxanei e o poezie. Sau poate nu. N-am de unde sa stiu, caci nu o cunosc personal. Dar blogul ei face sa para ca totul e usor cand esti mama. Imi place felul calm si relaxat in care povesteste, pofta ei de joaca, de viata. Nu o citesc de mult timp, dar mi-a devenit draga deja.

Cam atat. Nu-mi ramane decat sa va urez lectura placuta! :)

2 comentarii:

Raluca spunea...

Dana, nu ai idee cat de bine m-a facut sa ma simt premiul de la tine, mai ales ca trebuia sa il dau mai departe :) A fost o zi plina de surprize faine pentru mine, tocmai datorita lui! Pupici mari si mici!

Dana spunea...

Tare ma bucur, caci - sincer - nu stiam cum va fi primit premiul :).