Pagini

vineri, 6 aprilie 2012

Revenire

La inceput, casa ramasese deschisa. Puteai trece oricand pe acolo, dar nu era nimeni care sa te intampine, sa iti ofere un ceai sau sa te intrebe ce faci. Te plimbai prin odaile goale si asteptai o poveste ce nu mai venea. O casa vie si, totusi, atat de goala.
Mai tarziu, am tras obloanele si am incuiat usa cu cheia. Am plecat miseleste, fara sa lasam o vorba la prieteni sau la vecini. Poate ai trecut pe la noi si ai gasit doar lacatul greu, atarnat de poarta. Poate ai lasat si un bilet (Dana, nu pot intra pe blog!). Poate ai intrebat...
Dupa un timp, ne-am intors. Am suferit vazand curtea napadita de buruieni. La urma urmei, aici era o parte din sufletul nostru. La urma urmei traiam si aici.
Asa ca am facut ceea ce trebuia sa facem de la inceput: am deschis larg geamurile si am inceput sa stergem totul de praf. Am varuit, am ascuturat, am frecat si am reasezat. Suntem gata sa tesem noi povesti si sa le continuam pe cele vechi.
Daca ne mai vreti, suntem aici, ne-am intors! Suntem acasa si va asteptam cu un zambet, un ceai si cu soare. Mult soare! Soare de martie in aprilie :)...

12 comentarii:

Aurelia spunea...

Yupiii! Mă bucur de revenirea voastră! Văd că aveţi şi postări mai vechi pe care nu le-am citit!
Eu vă vreau doar cu soare, soare, soare!

dana spunea...

Si mie imi pare bine sa revad prieteni dragi! Imbratisari!

Iulia S. spunea...

Nici eu nu prea intelegeam ce se intampla... Bine ati revenit!

dana spunea...

Bine te-am regasit, Iulia! Incerc sa recuperez postari pierdute. Tare mult ai mai scris! :)

Amalia spunea...

Ce bine ca ai revenit! Mi-a fost dor de blogul tau si nerabdatoare sa mai citesc despre isteata ta fetita:)

Loredana spunea...

Sa locuiti mereu cu inima deschisa si sa aveti multi oaspeti dragi!

Roxana spunea...

Wow...soarele tau mi-a luminat ziua! Asa senzatie faina imi da poza de inceput. M-as uita la ea mereu.
Nu m-am putut abtine sa nu-ti spun asta :)
Acum merg sa-ti rasfoiesc blogul :)

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

dana spunea...

@ Loredana
@ Roxana
Bine ati venit pe la noi! :)

Si mie imi place poza de pe prima pagina! E facuta prin satele din sudul Bucurestiului (nu mai stiu exact care). Eu am o obsesie a drumului, asa ca ma regasesc in tot ce contine putina verdeata si o carare serpuita :).

Raluca spunea...

Ma bucur mult ca te-ai intors, Dana!

dana spunea...

bine te-am regasit, raluca! :)

dana spunea...

amalia, ma bucur ca mai treci pe aici!