Pagini

luni, 23 ianuarie 2012

Gradinita de acasa

Ei bine, iata ca ne-am apucat si noi de homeschooling. Ne-am apucat e un fel de a spune, pentru ca, in mare, nu facem nimic deosebit de ce am facut pana acum (decat, poate, exercitiile premergatoare scrisului si cele de taiere cu foarfeca, desi si acestea au fost facute intr-un fel), doar ca suntem ceva mai organizate. Avem o tema saptamanala si o planificare, avem standarde si arii de dezvoltare, avem fise, jocuri si activitati. Daca va e de folos, revenim cu amanunte :).

6 comentarii:

Lada cu minuni spunea...

Da, eu vreau detalii :) Cu Flavia am lucrat haotic, ce mi-a trecut prin cap si prin ochi pe net. Cand am cautat o programa, nici nu stiu daca am gasit programa care trebuia, mi se parea o... balarie (scuze pt expresie). Abia recent am aflat cat de important a fost sa o las sa foloseasca foarfeca adevarata (cele de plastic ma enervau si pe mine) cu varfuri rotunjite (pt taiat unghii de bebelus) - ziceam, importanta pt dezvoltarea motricitatii fine, esentiala la scris. Dar tu sigur stii toate astea :) Succes!

Raluca spunea...

Dana, spor la joaca si multe progrese!

eumiealmeu spunea...

mulţumesc mult pentru prezenţa mea în peisajul tău superb... a fost o surpriză să văd cum m-au vizitat 4 persoane prin intermediul unui blog pe care ştiam că nu am poposit niciodată (în general, nu intru pe blogspot pentru că mi se pare mai dificil să comentez, am avut mereu probleme cu utilizarea lui).
să ai un an frumos, plin de realizări şi, dacă se poate, să te zbaţi mai deloc pentru ele, ci să vină ca un cadou... picat din Cer.

Doamna Bufnita spunea...

Aurelia, sper sa nu iti pierzi rabdarea asteptand postarea urmatoare. Promit sa fiu cat se poate de rapida, dar cu greu imi gasesc timp de stat la calculator "de voie". Caci asa, de muncit, numai cu ochii in el sunt!
Mi-e dor de Pilde, dar mi-e teama sa intru pe acolo, caci sunt sigura ca uit sa mai ies :).

Doamna Bufnita spunea...

Multumesc, Raluca! La multi ani pentur Cati (am citit in fuga si nu am mai apucat sa si postez) :)!

Doamna Bufnita spunea...

eumiealmeu (hihi, imi aminteste de piesa Beatles-ilor; de acolo e? :) ), mie mi-a placut sa stau pe blogul tau, dar, asa cum m-am plans ceva mai sus, nu am avut timp sa ma delectez mai mult.
multumesc si eu pentru urari si iti doresc si tie un an la fel de frumos!

p.s. chiar, cand iti vorbesc trebuie sa iti spun tutiealtau? :P